2012. november 2., péntek

Book storage inspiration

Sziasztok Szépségek!

Nem jellemző rám, de ma hoztam Nektek egy inspirációs bejegyzést, rengeteg képpel, méghozzá a könyvtárolásról. Imádom ilyen képeket nézegetni és gondoltam megosztok Veletek is néhány kreatív ötletet, majd végül a saját jelenlegi könyvespolcom is megmutatom. 












És íme a saját kis könyvespolcom. Ez a kép még akkor készült, mikor felraktuk, azóta a két üres polc is tele van és a tetején is vannak már könyvek. 
A polc egyébként Ikea (mint kb. minden más a képen.) méghozzá LACK névre hallgat, fehér fekete és piros színben kapható. (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80163781/#/40163778)


Ti hogyan tároljátok a könyveiteket? Ha van kedvetek készítsetek egy képet és töltsétek fel a Facebook oldalamra!


3 megjegyzés:

  1. Nálam tervben van egy egész falas könyvespolc a hálószobában, hogy végre elférjen mind, és mindnek méltó helye legyen. :-) Amúgy IKEA-s polcokon van a legtöbb a nappaliban, ilyeneken:

    http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70201811/#/80071357
    (nyír hatású)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már a saját lakásomról lesz szó, akkor én olyat tervezek, aminek lesz ajtaja is, vagy legalábbis 4 oldalról veszi körbe valami, mert ami most van, azért nem a legjobb, mert a könyvek teteje nagyon beporosodik. Lehet átrakom őket vízszintesen.

      Törlés
  2. Nagyon jók ezek a könyvespolcas képek, imádom őket!
    Aranyos kis polcod van :)
    Én februárba cseréltem le a a Tv-m és a TV-s kis állványom egy új 5 polcas könyvespolca, már alig van rajta hely :S De szerencsére az ágyam felett is van egy fali 5 polcas, amin még akad hely, meg van két zárható 5 polcos könyvespolcom, aminek van két szabad polca.
    A nagy álmom azonban egy padlótól plafonig polc, na meg az Összes Kenyon könyv rajta :D

    VálaszTörlés